Nieuwe ouders

Voor jou/jullie als ouder een hele stap om je kind aan een ander toe te vertrouwen. Wij willen de zorg graag met je/jullie delen en doen dat door middel van dagelijkse contacten, persoonlijke gesprekken en tijdens ouder- en thema-avonden. De opvoeding van je/jullie kind doen we samen, daarvoor is open communicatie van het grootste belang.

Om te kijken of er een klik is en jullie ons je kind toevertrouwen kun je ook even bellen met kantoor voor meer informatie.

onze pedagogisch medewerksters

De juffies van Stichting Opvang Anders bieden de kinderen een warme, huiselijke sfeer, waarin het kind zich veilig, omhuld en geliefd weet. Ze zijn allen in bezit van de vereiste diploma’s, een VOG, en zijn gekoppeld aan ons in het Personenregister Kinderopvang. 

pedagogisch beleidsplan

We hebben ons pedagogisch beleid uitgebreid beschreven in ons informatieboekje. Er is een versie voor zowel de hele als de halve dagopvang groepen. Bij plaatsing krijg je onze voorwaarden en het contract toegezonden. Ieder jaar wordt het pedagogisch plan opnieuw onder de loep genomen en eventueel herschreven.

 

 

Vraag een kennismakingsgesprek aan

Aanvragen